Joan Laporta, president de Democràcia Catalana - 08/10/2012
Joan Laporta, president de Democràcia Catalana - 08/10/2012
Barça

Laporta suspèn la roda de premsa per no interferir en la marxa de l'equip

L'expresident blaugrana ha decidit posposar l'acte perquè assegura que el més important en aquests moments és "respectar la transcendència dels partits del primer equip de futbol en aquestes dates clau pel desenvolupament de la temporada".

Actualitzat
L'expresident del Futbol Club Barcelona Joan Laporta ha suspès la roda de premsa prevista per demà, dijous, per "respectar la transcendència" dels partits del primer equip "en aquestes dates clau" de la temporada actual.

En un principi, Laporta havia previst una roda de premsa en la qual havia d'avaluar un informe emès per la Fiscalia Superior de Justícia de Catalunya que havia arxivat les diligències de la investigació oberta sobre la seva gestió al capdavant del Barça durant la segona legislatura. Segons el mateix informe, la fiscalia no ha trobat cap indici de delicte en l'ús de les targetes VISA a nom del club, ni en la compra dels terrenys de Viladecans ni tampoc en el pagament de minuts a diferents advocats.

L'expresident del club català ha informat que posposa la roda de premsa prevista inicialment per dijous i pròximament anunciarà una nova convocatòria per a tots els mitjans.
Anar al contingut