El local des d'on l'Assemblea Nacional prepara la logística necessària per a la "V".
El local des d'on l'Assemblea Nacional prepara la logística necessària per a la "V".
Barcelona

L'ANC i Òmnium posen en funcionament un telèfon 902 per inscriure's a la "V" de la Diada

El nombre d'inscripcions encara es manté per sota la xifra que hi havia l'any passat per a la cadena humana

RedaccióActualitzat

Des d'aquest dijous al matí ja hi ha actiu el servei telefònic per inscriure's a la "V" que l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural impulsen per l'Onze de setembre. El número al qual cal trucar és el 902 811 914, un telèfon de pagament perquè l'ANC no disposa de pressupost per fer-ho d'una altra manera. A més, les inscripcions es poden continuar fent a través de la pàgina web Araeslhora.cat.

L'ANC insisteix en la importància d'inscriure's si es vol participar a la "V" per visualitzar de forma clara aquest símbol. El coordinador logístic de l'ANC, Ferran Civit, ha recordat a "El matí de Catalunya Ràdio" que no es tracta d'una manifestació, sinó d'una acció política: "Si ens distribuïm tots homogèniament, permetrà que aquesta 'V' es pugui veure a nivell internacional", ha dit Civit, que alerta que "si la gent no s'apunta i no va al lloc que li pertoca a partir del que indica l'organització, en lloc d'una 'V' es veurà una altra cosa."

A hores d'ara, el nombre d'inscripcions encara es manté per sota la xifra que hi havia l'any passat per a la cadena humana, però Civit s'ha mostrat convençut que la ciutadania respondrà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut