Laia Sanz es concentra en el Dakar
Motor

Laia Sanz resisteix en el terreny dur de Suècia i comença a encarrilar el títol d'Enduro

La pilot catalana ha guanyat una de les dues curses del Gran Premi de Suècia i manté la distància amb Jane Daniels per encarrilar el Mundial d'enduro. En la categoria masculina, Ivan Cervantes s'ha hagut de retirar amb problemes al turmell lesionat i ha perdut el lideratge

Actualitzat

Només set dies després del Gran Premi de Finlàndia, el Mundial d'Enduro ha passat per Suècia, on Ivan Cervantes no ha pogut mantenir el lideratge en la categoria E3. El pilot de Cambrils encara es recupera d'una lesió de turmell i es va haver de retirar dissabte després d'haver signat una discreta tretzena plaça. En la jornada de diumenge ha guanyat Mathias Bellino, però dissabte ho va fer Matthew Philips, que és el nou líder de la general.

En la categoria E1, els dos candidats al títol, Chrsitophe Nambotin i Eero Remes, s'han repartit un triomf cadascun. Cristóbal Guerrero ha estat tercer en la jornada de diumenge. En E2 ningú ha pogut fer ombra a Pierre Alexandre Renet, guanyador en les dues jornades i gran dominador del Mundial.

En la categoria femenina, Laia Sanz ha fet un passeig triomfal en aquest periple escandinau. Encara no es troba al 100% després de l'operació al braç, però s'ha imposat en tres de les quatre curses que ha disputat aquesta setmana. Precisament, la d'aquest diumenge és l'única que no ha guanyat. Ha estat segona, per culpa d'una caiguda. La catalana li treu dotze punts a la seva màxima rival, Jane Daniels, i comença a tenir el campionat ben encarrilat.

Anar al contingut