Jocs Olímpics

La selecció espanyola d'hoquei herba torna a ensopegar amb Alemanya

L'equip que entrena Maurits Hendricks ha caigut derrotat contra la selecció alemanya, vigent campiona del món i culpable de l'eliminació del combinat espanyol als Jocs d'Atenes. Un solitari gol de Moritz Fuerste ha servit perquè Espanya encaixés la primera derrota de la competició. La selecció espanyola haurà d'esperar a la darrera jornada per certificar el seu pas a les semifinals i entrar en la lluita per les medalles. El seu rival en aquest partit decisiu serà la selecció de Corea.

Actualitzat

Les noies de l'equip espanyol de bàsquet s'enfrontaran a Rússia a quarts de final

L'equip femení d'Espanya ha acabat la primera fase amb una victòria contra la selecció de Mali (79-47). El conjunt entrenat per Evaristo Pérez ha reservat les forces en el tram final del partit per afrontar al màxim nivell l'eliminatòria que els podria donar accés a la lluita per les medalles. Després de la victòria de la Xina sobre la República Txeca (79-63), Espanya, ha acabat en tercera posició del seu grup i jugarà contra Rússia els quarts de final.

Sergi Escobar i Antoni Miguel fora de la lluita per les medalles

Els ciclistes catalans que formen part de l'equip espanyol han quedat eliminats als quarts de final de la prova de persecució per equips. Espanya ha perdut el seu duel contra el conjunt de Nova Zelanda i acaba la competició en setena posició.

Trujillo acaba novè

Tot i ser tercer a la darrera regata, la denominada "Medal Race", l'espanyol Rafael Trujillo ha acabat novè a la classificació general de la categoria finn de vela. L'or ha estat per al britànic Ben Aislie, el nord-americà Zach Railey ha guanyat la plata i el suec Daniel Birgmark s'ha penjat el bronze.

A Maider Unda se li escapa el bronze

La lluitadora basca ha perdut el combat per la medalla de bronze contra la polonesa Agnieszka Wieszczek. Maider Unda, que participava en la categoria de menys de 72 Kg., havia estat eliminada als quarts de final per la búlgara Stanka Zlateva. A la repesca, que li hagués pogut donar la medalla de bronze, ha guanyat el primer combat però ha caigut derrotada en el decisiu.

També s'ha quedat lluny del podi i les medalles l'espanyol José Juan Navarro que, en la final d'halterofília, ha estat desè amb un total de quilos aixecat de 383. L'or ha acabat en mans del kazac Ilya Ilin amb 406 quilos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut