Hoquei Patins

La selecció catalana d'hoquei patins s'enfronta avui contra el Reno World Stars

Sense partit de futbol ni de bàsquet, el protagonisme de les seleccions catalanes l'acapara aquests dies l'hoquei patins. Avui, Catalunya s'enfronta amb una selecció mundial al Palau Blaugrana -prèviament jugarà la selecció femenina, contra Xile. La polèmica per l'intent de participar en les competicions sud-americanes com a selecció ha reforçat el caràcter reivindicatiu d'aquest partit, on es facilitarà l'accés als nens.

Actualitzat

Tot i haver de matinar, els jugadors de la selecció catalana d'hoquei han estat puntuals i ahir es van entrenar per preparar el partit que els enfrontarà amb una selecció mundial. Un partit amistós amb la mirada posada en el retorn a la competició oficial, tot i que ho haurà de fer a Sud-amèrica.

El partit tindrà una significació especial per al blaugrana Miquel Masoliver, que aquest estiu va renunciar a jugar amb la selecció espanyola. En el partit, a més, es posaran en pràctica unes innovacions, com les exclusions temporals o unes porteries més grans.

Des de primera hora de la tarda, el Palau Blaugrana serà una gran festa amb partits d'hoquei base i de la selecció femenina, que s'enfrontarà amb Xile, l'actual campiona mundial.

Anar al contingut