L'exterior del local The Bot, on dissabte passat va haver-hi l'espectacle sexual
L'exterior del local The Bot, on dissabte passat va haver-hi l'espectacle sexual
Mataró

La sala The Bot, obligada a tancar a mitjanit després de l'escàndol per l'espectacle sexual en viu

L'Ajuntament de Mataró obliga l'establiment a tancar a les 12 de la nit i la policia investiga la possible presència de menors d'edat en el local durant l'espectacle de caràcter sexual

RedaccióActualitzat

La sala The Bot de Mataró està obligada a tancar les seves portes a les 12 de la nit, després de l'escàndol sexual del passat dissabte 14 de gener, quan quatre noies van fer sexe oral enmig de la sala. 

L'Ajuntament de Mataró ha decidit limitar l'horari d'obertura del bar fins a la mitjanit. La Policia Local de la població s'ha personat aquesta passada nit al local, situat al polígon Pla d'en Boet, i ha ordenat que tanqués portes a la mitjanit. Segons l'Ajuntament de Mataró, es tracta d'una mesura provisional mentre es resol l'expedient sancionador i s'investiga la presència de menors en l'espectacle de sexe explícit.

La direcció del local ha lamentat la decisió municipal i ha anunciat a la seva pàgina de Facebook el tancament provisional de la sala.

Segons detalla l'Ajuntament de Mataró, la Llei 11\/2009 de Regulació Administrativa dels Espectacles Públics i les Activitats Recreatives estableix que, un cop obert l'expedient sancionador per la presumpta comissió d'una falta greu, es poden adoptar mesures provisionals per evitar la comissió de noves infraccions.

Per aquest motiu, el consistori ha establert una hora de tancament a les 12 de la nit. Segons l'Ajuntament, The Bot té llicència de bar berenador des del maig del 2014, i no té llicència ni de bar musical ni de sala d'espectacles.

Paral·lelament a l'expedient municipal, la Policia Local manté oberta una investigació sobre la possible presència de menors d'edat en el local durant l'espectacle de caràcter sexual. Si aquest fet es confirmés, el titular de l'activitat podria haver d'afrontar "responsabilitat penals".

Anar al contingut