Barcelona

La Sala Beckett inaugura nova seu a Barcelona

Marxa de Gràcia i ara és al Poblenou, en una antiga cooperativa que permet multiplicar l'espai que tenia

RedaccióActualitzat

Aquest vespre s'ha inaugurat al barri del Poblenou de Barcelona la nova Sala Beckett, que va haver de deixar la seva seu històrica a Gràcia.
La nova sala ocupa les instal·lacions d'una antiga cooperativa de consum del barri, que multiplica els metres quadrats disponibles. Per inaugurar-la, s'ha representat una obra històrica de Josep Maria Benet i Jornet "La desaparició de Wendy", a la qual ha assistit el món del teatre i diverses autoritats.

 

Benet i Jornet és considerat la figura que enllaça la els autors teatrals d'abans de la guerra amb la posterior al conflicte.
I la Sala Beckett, un planter de la nova dramatúrgia catalana.

"La desaparició de Wendy" és un text que Benet i Jornet va escriure el 1973 i amb què s'ha inaugurat aquest dilluns la nova Sala Beckett, al carrer Pere IV, del barri del Poblenou.

La temporada seguirà, entre altres propostes, amb dos cicles sobre l'emigració al Mediterrani i una altra sobre la identitat de gènere. A partir d'ara, la nova Sala Beckett comptarà amb dues companyies residents, Sixto Paz i Obsekené, i també amb una autora resident, la sevillana Marilia Samper.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut