Londres

La policia portuguesa busca Madeleine en un crematori d'animals mentre els seus pares s'ofereixen a passar pel detector de mentides

La policia portuguesa està del tot convençuda que la petita Madeleine McCann és morta i n'està buscant el cadàver en un crematori d'animals situat a 50 quilòmetres de Praia de Luz, la localitat on va desaparèixer fa quatre mesos. El propietari del crematori ha explicat que la policia l'ha interrogat tres vegades per saber si els pares de la nena, de 4 anys, havien contactat amb ell, un fet que sempre ha negat. D'altra banda, els pares de la nena han dit que estarien disposats a sotmetre's a un detector de mentides per demostrar la seva innocència.

Actualitzat

Agents portuguesos han escorcollat durant els darrers dies totes les instal·lacions del crematori d'animals, però no han volgut comentar quin ha estat el resultat de les investigacions.

Mentrestant, els pares de Madeleine continuen apareixent com els principals sospitosos del crim. Per tal de "restaurar la seva reputació" davant l'opinió pública, Gerry i Kate McCann no tindrien cap inconvenient per "sotmetre's a una prova d'un detector de mentides" en cas que la policia els ho demanés, segons ha declarat un amic de la família.

Anar al contingut