Barcelona

La pastisseria Canal multiplica per 8 les vendes del millor croissant

Dissabte se'n van vendre 1.700 unitats i la pastisseria ha hagut de contractar més personal per fer front a la demanda

RedaccióActualitzat

Fa cinc dies que un jurat format per experts del gremi de pastissers va escollir els croissants de la pastisseria Canal de Barcelona com els millors de l'Estat.

Avui, l'obrador de la pastisseria ha de treballar a tota màquina perquè les vendes de croissants s'han multiplicat per 8. Només ahir dissabte se'n van vendre 1.700 unitats. Una xifra que avui pot quedar superada si es té en compte les cues que hi havia tot el matí davant l'establiment.

El jurat del gremi de pastissers va valorar diversos aspectes en la composició, l'aspecte i la textura dels croissants: el pes, el color, que sigui cruixent i que tingui uns alvèols ben regulars.

 

 

Tot és important per aconseguir el millor producte: ingredients de primera qualitat i, imprescindible, mantega fresca de vaca. Després un acurat procés d'amassat, repòs i fermentació de la massa, abans de donar-los el punt just d'enfornat. Un procés artesanal que dura 48 hores. Quan surten a botiga, fa tres dies que les safates de croissants volen.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut