Barcelona

La Generalitat diu que no farà cap pas enrere pel recurs del govern espanyol contra el comissionat

Segons Munté, "és un recurs totalment partidista, sense cap mena de base ni de fonament jurídic, que es basa en arguments polítics"

RedaccióActualitzat

La Generalitat no farà cap pas enrere per pararel desplegament de les estructures d'Estat ni la feina que Carles Viver i Pi-Sunyer està fent al capdavant del Comissionat per a la Transició Nacional.

És la reacció del govern d'Artur Mas a la decisió del govern espanyol de demanar al Tribunal Constitucional la suspensió del comissionat.

La portaveu i vicepresidenta del govern, Neus Munté, ha dit que el nou recurs del govern no afectarà les eleccions del 27 de setembre.

Segons Munté, "és un recurs totalment partidista, sense cap mena de base ni de fonament jurídic, que es basa en arguments polítics. Des del govern de la Generalitat no farem cap pas enrere i continuarem preparant tot allò que cal perquè el 27 de setembre, a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, la ciutadania pugui votar lliurement però amb ple coneixement de causa. La nostra valoració no pot ser cap altra que considerar que, des del govern de l'Estat, s'està practicant un autèntic setge democràtic".

Neus Munté considera "ridícul" impugnar un decret "d'organització interna" de la Generalitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut