Barcelona

La fotografia del Park Güell, la més compartida a Instagram a Catalunya i Espanya, i la novena al món

RedaccióActualitzat

El Park Güell és un dels més retratats i penjats en xarxes socials com Instagram arreu del món. De fet, és l'indret més fotografiat a Instagram de Catalunya i Espanya, amb 168.068 imatges etiquetades, i el novè conjunt monumental més fotografiat del món amb aquesta aplicació mòbil. Unes conclusions a què s'arriba després d'haver revisat els llocs més fotografiats compartits a Instagram amb les etiquetes de geocalització.

El Camp Nou, amb 153.461 imatges etiquetades, i la Sagrada Família, amb 128.039, són els tercers llocs més compartits a Instagram, respectivament. De fet, dels deu llocs més compartits en aquesta xarxa social a l'Estat, sis són de Barcelona. Així, la Rambla de Barcelona és el quart lloc més fotografiat a Instagram de Catalunya i el setè de l'Estat, amb 78.724 imatges etiquetades; la plaça de Catalunya és el cinquè lloc més fotografiat a Instagram de Catalunya i el novè de l'Estat, amb 56.512 imatges, i la Barceloneta és el sisè lloc més fotografiat a Instagram de Catalunya i el desè de l'Estat, amb 48.778.

A banda dels sis llocs catalans, hi ha l'estadi Santiago Bernabéu en quarta posició en el rànquing de l'Estat, amb 113.995 fotografies; la Puerta del Sol, en cinquena posició, amb 104.885 imatges; el Retiro, en sisena, amb 80.824 fotos, i l'Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, en vuitena posició, amb 71.583 imatges.

Completen els deu llocs més fotografiats a Instagram a Catalunya: la Casa Batlló, amb 43.697 imatges etiquetades; la Pedrera-Casa Milà, amb 43.229; el Mercat de la Boqueria, amb 40.933 i el barri Gòtic, amb 38.090 imatges etiquetades.

Entre el "top ten" dels llocs més fotografiats del món, Times Square, a Nova York, és el més compartit a Instagram al món. Segueixen la torre Eiffel de París; la Tower Bridge de Londres; la plaça Roja de Moscou; el Dodger Stadium de los Angeles; l'Istiklal Caddesi d'Istanbul; el parc Ibirapuera de Sao Paulo; el Vondelpark d'Amsterdam; el Park Güell i el Golden Gate de San Francisco.

Instagram compta amb més de 400 milions d'usuaris actius al món, més del 75% fora dels Estats Units.

 

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut