Barcelona

La festa blaugrana se salda amb un centenar de ferits lleus i 45 detencions

Unes 125.000 persones s'han reunit a Canaletes i als voltants del centre de la capital catalana per celebrar la victòria del Barça. Ha estat una nit llarguíssima, i molts encara no han anat a dormir. A Barcelona, alguns brètols han trencat mobiliari urbà al centre de la ciutat, han destrossat 4 comerços i els Mossos d'Esquadra han detingut 45 persones. A més, han quedat ferides, de caràcter lleu, 70 persones i els serveis d'urgències han hagut d'atendre un centenar de persones, 30 de les quals les han hagut de traslladar als hospitals, però cap ha quedat ingressada.

Actualitzat

A partir de les dues de la matinada un grup d'assistents a la celebració a la font de Canaletes s'ha concentrat davant d'una coneguda botiga de roba de la plaça de Catalunya, hi ha entrat i s'ha endut una gran quantitat de gènere. El mateix ha passat en tres establiment més de la zona, dos de roba i un de menjar ràpid. Els Mossos d'Esquadra han hagut d'intervenir i no han aconseguit controlar la situació fins a les cinc de la matinada.

A part d'aquests saquejos hi ha hagut moltes destrosses materials a l'entorn de Canaletes. Els incidents han acabat amb sis agents ferits dels 300 que s'han desplegat a la zona per controlar la situació. Tots tres han estat traslladats a l'hospital, tot i que només per ferides lleus.

Dels detinguts, només un d'ells és menor d'edat, i onze són estrangers.

Els Bombers de Barcelona també han tingut feina aquesta nit. Han hagut de fer un total de 85 intervencions, gairebé totes per controlar la crema de contenidors d'escombraries i vehicles.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut