Fèlix Millet i Jordi Montull en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Fèlix Millet i Jordi Montull en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Barcelona

La FAVB demana 37 anys de presó per a Félix Millet com a autor confés de l'espoli del Palau de la Música

En el seu escrit d'acusació, la Federació d'Associació de veïns de Barcelona sol·licita aquestes condemnes a més d'altres 25 anys per a Gemma Montull. Els veïns xifren els 165 milions d'euros l'espoli de la institució.

Catalunya InformacióActualitzat

La Federació d'Associació de veïns de Barcelona (FAVB) ha demanat 37 anys de presó per a Fèlix Millet com a autor confés de l'espoli del Palau de la Música. En el seu escrit d'acusació, al qual ha tingut accés Catalunya Informació, la Federació sol·licita a més, 25 anys de presó per a Jordi Montull, mà dreta de Millet, i la seva filla Gemma Montull.

Per a l'extresorer de Convergència Democràtica Daniel Osacar demana dos anys i tres mesos de presó i per a l'exdiputat convergent Jaume Camps mig any de presó.

Els veïns xifren els 165 milions d'euros l'espoli de la institució. D'aquests, en reclamen 6,6 a Convergència Democràtica. La FAVB considera que el desfalc del Palau de la Música no hauria estat possible sense la connivència dels membres del Patronat de la Fundació, que haurien permès el desfalc "sistemàtic".

Els advocats dels veïns creuen que part del judici s'hauria de fer amb un jurat popular perquè els delictes de malversació de fons públics i tràfic d'influències s'han de fer amb aquest sistema. La resta de delictes es podrien jutjar en un tribunal penal ordinari.

Anar al contingut