Barcelona

La desfilada de Mango obre la 080 Barcelona Fashion

Barcelona es converteix aquesta setmana en la capital de la moda, amb 36 dissenyadors i marques que presentaran les seves col·leccions de primavera-estiu de l'any que ve

RedaccióActualitzat

Una desfilada de Mango va inaugurar ahir la 16a edició del 080 Barcelona Fashion. Durant quatre dies, aquesta passarel·la acollirà les desfilades de 36 dissenyadors i marques que mostraran les seves col·leccions per la temporada primavera-estiu 2016.

Mango, el gegant de la moda catalana, va exhibir ahir la seva col·lecció. La firma proposa, per a la temporada que ve, uns "looks" amb aires dels 70: vestits llargs, estampats de flors i armilles. En la desfilada hi van participar alguns models de renom internacional, com ara Juan Betancourt, que va elogiar el certamen: "Aquesta és la passarel·la que més m'agrada de tot Espanya. És un luxe, hi ha molts models internacionals molt bons que desfilen per tot el món. I és una cosa especial perquè ets a casa, estàs amb els teus amics, estàs amb la teva gent. Tens una motivació extra per fer-ho."

​La 080 Barcelona Fashion ja és un referent en el món de la moda a escala internacional. Canvia cada any d'ubicació i en aquesta ocasió ha optat per l'Estadi Olímpic Lluís Companys per intentar arribar a un públic més ampli. Aquest dimarts hi haurà les desfilades de Txell Miras, TCN, Míriam Ponsa, Josep Abril, Sita Murt i Desigual. Les desfilades es poden seguir als webs de TV3 i Catalunya Ràdio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut