Imatge de l'oli verd de qualitat que ha començat a produir la Cooperativa de Juncosa, el 18 d'octubre del 2018. (Horitzontal)
Imatge de l'oli verd de qualitat que ha començat a produir la Cooperativa de Juncosa, el 18 d'octubre del 2018. (Horitzontal)

La Cooperativa de Juncosa inicia la recol·lecció de l'oliva per a la producció d'oli verd

ACN Juncosa.-La Cooperativa de Juncosa (Garrigues) ha estat una de les més primerenques en donar el tret de sortida a la recol·lecció de l'oliva per a l'elaboració d'un oli verd d'alta qualitat. Aquest any algunes cooperatives de la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Les Garrigues han avançat l'inici de la collita a l'octubre, aprofitant que l'oliva es troba a l'inici de la seva maduració per tal de produir un oli verge extra amb major intensitat i que conserva les aromes pròpies del fruit acabat de collir. Segons els responsables de la Cooperativa de Juncosa, "el mercat està demandant aquest tipus de producte, d'un sabor, aroma i característiques especials", raó per la qual l'entitat garriguenca ha decidit avançar part de la seva producció.

La Cooperativa de Juncosa ha estat de les primeres de la DOP Les Garrigues en avançar part de la seva producció d'oli d'oliva realitzant la selecció i recol·lecció durant la primera quinzena d'octubre, amb l'objectiu d'oferir al consumidor un oli "que es caracteritza pel seu color verd brillant i per les seves notes d'olors i sabors herbacis i afruitats, que incorpora a més un alt contingut d'antioxidants naturals com els polifenols".Aquesta aposta cap a un producte de màxima qualitat és una línia de treball que ja incorpora des de fa un temps aquesta cooperativa i que ha donat els seus fruits recentment amb el reconeixement internacional per la qualitat dels seus olis de la marca Les Cabanes a França i a la Xina durant aquest 2018.

Anar al contingut