La bandera del nou govern rebel libi a l'ambaixada de Madrid.
La bandera del nou govern rebel libi a l'ambaixada de Madrid.
Madrid

La bandera del govern rebel libi oneja a l'ambaixada de Madrid

El nou govern rebel libi aconsegueix cada cop més reconeixement de la comunitat internacional. Després que el govern espanyol va expressar públicament el seu suport, l'ambaixada líbia a Madrid ha substituït la bandera de la República Popular Líbia de Gaddafi per la del nou govern. La insígnia verda ha perdut el seu lloc i la substitueix la bandera tricolor de la revolta, el mateix dia que el govern espanyol ha renovat el seu compromís amb la missió de l'OTAN.

Actualitzat
La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha assegurat que Espanya continuarà treballant amb l'OTAN a Líbia un cop caigui definitivament el règim de Moammar al-Gaddafi. La ministra ha matisat que "probablement" es destinaran menys recursos i efectius i ha descartat que els aliats estiguin plantejant-se enviar tropes terrestres al país nord-africà.

Chacón ha explicat que l'OTAN està "treballant ja" en l'era "post-Gaddafi", tot i que ha insistit que li correspon a les Nacions Unides "liderar" el nou procés que s'obrirà a Líbia al costat dels actors regionals de la zona.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut