Juvé & Camps fa la seva primera verema ecològica després de tres anys de reconversió

Sant Sadurní d'Anoia (ACN).- L'empresa Juvé & Camps, a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), està fent la seva primera verema ecològica després d'una reconversió de les tècniques de treball i de gestió de la finca, amb una producció d'unes 290 hectàrees, que va començar fa tres anys. El president executiu de la companyia, Joan Juvé, ha destacat a l'ACN que busquen la "màxima qualitat" del producte "amb un respecte absolut pel medi ambient". La gran diferència de la viticultura ecològica és que no permet l'ús de productes de síntesi química, sinó només d'origen natural, fet que comporta més esforços humans i materials. Es preveu que les primeres ampolles amb certificació de producte ecològic arribin als consumidors a la primavera.
Juvé & Camps fa la seva primera verema ecològica després de tres anys de reconversió

Juvé & Camps fa la seva primera verema ecològica després de tres anys de reconversió

Sant Sadurní d'Anoia (ACN).- L'empresa Juvé & Camps, a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), està fent la seva primera verema ecològica després d'una reconversió de les tècniques de treball i de gestió de la finca, amb una producció d'unes 290 hectàrees, que va començar fa tres anys. El president executiu de la companyia, Joan Juvé, ha destacat a l'ACN que busquen la "màxima qualitat" del producte "amb un respecte absolut pel medi ambient". La gran diferència de la viticultura ecològica és que no permet l'ús de productes de síntesi química, sinó només d'origen natural, fet que comporta més esforços humans i materials. Es preveu que les primeres ampolles amb certificació de producte ecològic arribin als consumidors a la primavera.