Barcelona

Junts pel Sí intenta treure importància a les discrepàncies dins de la coalició sobre el model sanitari

Montserrat Candini diu que Antoni Comín intenta acontentar més l'esquerra que els pacients i Comín li respon que des de Junts pel Sí no es pot fer oposició

RedaccióActualitzat

Unes declaracions de Montserrat Candini, portaveu de Junts pel Sí en la Comissió de Salut, ha posat en evidència diferències de criteri entre el Partit Demòcrata Europeu Català i Esquerra Republicana. Des de les cúpules dels dos partits, però, tanquen files i neguen discrepàncies sobre el pla de govern. David Bonvehí, del PDCECAT, ho ha atribuït a una mal interpretació.

"Ens sembla que va ser en el marc d'una entrevista que alguna resposta es pot haver mal interpretat. Però nosaltres, de fons, no hi veiem discrepància i, per tant, considerem que la diputada Candini té tot el nostre suport de continuar com a portaveu de Junts pel Sí a la comissió de Salut."

Per la seva part, Sergi Sabrià, d'Esquerra, ha dit que, al davant de tot, hi ha d'haver l'acció de govern.

"Defensar aquesta acció de govern. Tots els diputats de Junts pel sí ho fem i estem segurs que la senyora Candini també ho farà a partir de demà."


Candini, de l'antiga Convergència, es va queixar, en una entrevista a un revista mèdica digital, que la privatització de la sanitat catalana no és real, que és un relat ideològic i deia que el conseller està més preocupat per acontentar les esquerres que els pacients. Aquestes declaracions van ser contestades per tuiter per Gabriel Rufiàn d'ERC

A Comín, nomenat a proposta d'ERC, la frase de Candini li va molestar fins al punt que ha qüestionat si ha de continuar de portaveu de Salut de Junts pel Sí. Ho ha dit a TV3.

"Si algun diputat de la majoria no està d'acord amb les polítiques d'un conseller i les polítiques que fa un govern, doncs no pot tenir segons quina responsabilitat."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut