Oriol Junqueras
Oriol Junqueras
Sant Joan de Vilatorrada

Junqueras a l'Estat: "Si no es parla del referèndum, s'emprèn un camí sense sortida"

El líder d'ERC creu que, si la societat continua "exigint" votar, una negativa "només podria acabar generant un nou 1 d'octubre"

RedaccióActualitzat

Nova crida al diàleg amb l'Estat del líder d'Esquerra Oriol Junqueras des de la presó. Junqueras alerta que, si el govern espanyol no s'avé a dialogar i a parlar sobre un referèndum, s'emprendrà un camí sense sortida. Així ho escriu en un article d'opinió que publica avui al diari "El Punt Avui", sota el títol "325 dies entre reixes, 325 dies refermant conviccions".

"Si no es parla del referèndum, s'emprèn un camí sense sortida".

En el text, l'exvicepresident del govern també recorda: "Mentre la societat catalana segueix exigint de manera creixent i resilient que cal votar, la negativa de l'Estat només podria acabar generant unes condicions per a un nou 1 d'octubre".

 

Junqueras recorda que fa 325 dies que la meitat del govern Puigdemont és a la presó i gairebé un any des que "va començar una nova etapa plena d'oportunitats".

Sobre el judici que tenen pendent diu: "Però el que sí que sabem és quina sentència volen dictar. Perquè no serà un judici just. Estem preparats. I no ho posarem fàcil. No abaixarem els braços."

ARXIVAT A:
ERCOriol JunquerasProcés catalàIndependènciaReferèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut