EL presentador de televisió José Luis Uribarri (Foto: EFE)
EL presentador de televisió José Luis Uribarri (Foto: EFE)
Madrid

José Luis Uribarri, en estat crític per una hemorràgia cerebral massiva

El presentador de televisió, de 75 anys, conegut per retransmetre les gales d'Eurovisió durant 18 anys, ha tingut una "hemorràgia cerebral massiva espontània" i la seva situació és "crítica", segons els metges.

RedaccióActualitzat
El presentador de televisió José Luis Uribarri, de 75 anys, ha tingut una "hemorràgia cerebral massiva espontània" i la seva situació és "crítica", segons ha informat el centre sanitari en un comunicat emès a petició de la seva família.

Uribarri està ingressat en una unitat de cures intensives, segons ha informat en un breu comunicat l'Hospital HM Universitario Montepríncipe que l'atén. El centre parla d'un "diagnòstic d'hemorràgia cerebral massiva espontània, i la seva situació clínica és crítica".

La seva filla Susana ha explicat que està intentant viatjar des de Miami a Madrid perquè li han demanat que es traslladi immediatament a la capital, però que no li han volgut explicar "res". "El que és clar és que no està bé", ha afirmat la filla, que a través del seu compte de Twitter ha assegurat que el seu pare està "greu" i ha demanat "molt respecte" perquè la seva germana Alícia i ella mateixa s'han assabentat aquest dimecres de la situació. "Avui és el pitjor dia de la meva vida", ha afegit.

La filla del presentador, que es trobava a Miami des del passat 16 de juny per qüestions de feina, ha donat les gràcies per les mostres de suport i d'estima que està rebent.

El presentador, nascut a Àvila però madrileny d'adopció, va ser una de les cares conegudes del Telediario de Televisió Espanyola als anys 60. Però es va guanyar la fama a partir de l'any 1969, quan va començar a presentar Eurovisió amb Laura Valenzuela. Va ser l'any que Espanya va guanyar el concurs amb la cantant Salomé. Entre altres premis, Uribarri ha estat reconegut amb l'Ondas al millor locutor estatal.
Anar al contingut