Nova York

Joan Laporta anuncia que l'assemblea de compromissaris serà el 24 d'agost

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha anunciat a Nova York, última escala de la gira nord-americana de l'equip català, que l'assemblea en la qual posarà el seu càrrec a disposició dels socis compromissaris se celebrarà el diumenge 24 d'agost. La intenció del club era organitzar l'assemblea anual coincidint amb el partit de tornada de la tercera ronda de la fase prèvia de la Lliga de Campions, el 27 d'agost, però el Barça, finalment, haurà de jugar a domicili el segon partit de l'encreuament després de la negativa del Beitar de Jerusalem i el Wisla de Cracòvia d'alterar l'ordre dels partits.

Actualitzat

El president blaugrana ha confirmat a Nova York que la junta directiva ha elegit el diumenge 24 d'agost com a data per celebrar l'assemblea de socis. La situació institucional del club converteix la cita anual en un punt d'interès en la mesura que servirà per calibrar el suport dels socis al seu president.

Enormement debilitat pels resultats de la moció de censura del passat 6 de juliol, en què només el 37,75 per cent dels socis le van abonar, Laporta va veure com vuit directius van presentar la dimissió en bloc el passat 10 de juliol, entre ells els vicepresidents Albert Vicens, Ferran Soriano i Marc Ingla. En el pitjor moment del seu mandat, Laporta va anunciar que continuaria al capdavant del club malgrat la marxa dels directius i va prometre que posaria el seu càrrec a disposició de l'assemblea de socis per allunyar els dubtes sobre el veritable suport de la massa social.

En la votació de censura del passat 6 de juliol, un total de 39.389 socis van emetre el seu veredicte, una xifra que Laporta va utilitzar com a argument per defensar la tesi que la mostra no era realment significativa. Per això, va decidir condicionar el seu càrrec a la decisió de l'assemblea de socis compromissaris del pròxim 24 d'agost.

Anar al contingut