Barça

Iniesta, Puyol i Adriano reben l'alta i entren a la llista per al partit de Champions contra el Benfica

Andrés Iniesta, Carles Puyol i Adriano han rebut l'alta mèdica i han entrat a la llista de 21 convocats per al partit de la segona jornada de la fase de grups de la Champions contra el Benfica. En canvi, Thiago Alcántara, que es va fer mal a Sevilla, és baixa a l'espera de saber l'abast exacte de la lesió al genoll esquerre.

Actualitzat
Després de sumar la sisena victòria consecutiva a la Lliga al Sánchez Pizjuán, el Barça ja ha començat a preparar el partit de la Lliga de Campions contra el Benfica a Lisboa. Per a aquest duel, Tito Vilanova recupera efectius importants. Andrés Iniesta, Carles Puyol i Adriano han rebut l'alta mèdica i tots tres han entrat a la llista de 21 convocats. També han entrat a la convocatòria tres jugadors del Barça B, Cristian Tello, Sergi Roberto i el porter Oier Olazábal.

Puyol, Adriano i Iniesta han treballat amb la resta de companys en la sessió d'aquest diumenge a la Ciutat Esportiva i estaran a punt per afrontar el segon partit de la fase de grups de la Champions; s'han recuperat a temps per arribar al clàssic de diumenge que ve al Camp Nou. A la sessió preparatòria també s'ha exercitat el futbolista del filial Patric, mentre que Thiago, l'absència més destacada de la llista, no s'ha entrenat. El migcampista va marxar de Sevilla amb el lligament lateral intern del genoll esquerre afectat i està a l'espera de proves per saber l'abast de la lesió i el temps que estarà de baixa.

Cuneyt Cakir arbitrarà el Benfica - Barça

L'àrbitre del Benfica-Barça de dimarts serà el turc Cuneyt Cakir, el mateix que va dirigir l'últim partit contra el Chelsea jugat al Camp Nou. Va ser el dia del penal que va fallar Messi i que va costar l'eliminació a les semifinals de la Champions de la temporada passada.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut