Estats Units

Hillary Clinton parodia l'últim capítol de "Los Soprano" per presentar la cançó himne de la seva campanya presidencial

Hillary Clinton ha anunciat quina serà la cançó himne de la seva campanya presidencial. I ho ha fet parodiant el polèmic final de la sèrie televisiva " Los Soprano", una de les més populars als Estats Units. Ella i el seu marit, Bill Clinton, imiten el matrimoni Soprano, encara que amb els papers intercanviats, ella com a cap de la família i ell com a consort. I són a punt d'anunciar la cançó quan la imatge es fon a negre, com al final de la sèrie. Per saber que l'escollida és "You and me", de Celline Dion, cal anar a un web.

Actualitzat

Com en l'últim episodi de "Los Soprano", Hillary Clinton és en un bar amb el seu marit Bill. Són Carmela i Tony Soprano. La paròdia respecta fins i tot la música de fons. Varien, però, alguns elements com el menjar que hi ha sobre la taula. Les anelles de ceba fregides han estat substituïdes per pastanagues, ja que Bill Clinton té problemes de cor. L'expresident nord-americà protesta: "No hi ha anelles de ceba?". Però la seva dona li respon, maternal, "em preocupo per tu", i ell menja resignat.

Llavors, Bill pregunta "quina és la cançó guanyadora?" i Hillary respon "hi ha moltes opcions". A la llista de la gramola que tenen sobre la taula hi figuren diversos temes, entre ells alguns de Smash Mouth -aposta personal de l'expresident, segons ell diu. Però just quan ella pregunta "estàs llest?" i introdueix una moneda a la màquina per posar la cançó triada, el negre inunda la pantalla. Un missatge adverteix llavors que el guanyador es pot descobrir i escoltar en un web. El tema escollit és "You and me", de Celline Dion.

La senadora demòcrata de Nova York s'ha aprofitat de la polèmica despertada pel tancament d'una de les sèries més aclamades de la televisió, amb 18 Emmys a l'esquena, per presentar la seva cançó per a les eleccions del març del 2008 en què els demòcrates escolliran el seu candidat per a les presidencials. Milers de nord-americans van veure, expectants, el final de la popular sèrie de televisió "Los Soprano" i es van sentir decebuts en veure que la pantalla es fonia a negre sense cap desenllaç.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut