Madrid

"Harry Potter i l'Orde del Fènix" arriba a les pantalles

Dia d'estrena mundial de "Harry Potter i l'Orde del Fènix". El cinquè film de Harry Potter, que arriba a les sales de cinema de l'Estat, duu el nen mag, ara ja adolescent, a emprendre noves aventures en un viatge cap a la seva pròpia maduresa. El personatge interpretat per Daniel Radcliffe afronta l'arribada del seu primer amor, Cho Chang, una de les seves companyes a l'escola de màgia Hogwarts, i alhora rep el cop de la mort d'una de les persones més pròximes a ell. Tot, mentre la nova professora, Dolores Umbridge, imposa les seves estrictes normes i es fa amb el comandament del col·legi.

Actualitzat

Harry Potter, en un nou curs a l'escola de màgia Hogwards, viurà nous canvis que precipitaran que s'enfronti a la maduresa. Després de la batalla contra Lord Voldemort en l'anterior episodi de la saga, Harry Potter haurà d'establir tota una lluita interior amb el seu màxim enemic, en el si de la seva ment de mag que es veurà envaïda pels pensaments i sentiments del seu rival. Aquesta lluita entre el bé i el mal es farà cada cop més intensa i fosca i durà el mag adolescent quasi fins a la bogeria.

D'altra banda, Harry Potter experimentarà per primer cop l'amor, amb una de les seves companyes a Hogwarts, Cho Chang, alhora que també es farà gran en viure de ben a prop la mort d'una de les persones més pròximes a ell. Harry comptarà com sempre amb els seus inseparables companys d'escola, Hermione i Ron, que veuran amb recel l'arribada a Hogwarts de la senyoreta Dolores Umbridge. La professora es farà ben aviat amb el control del col·legi i començarà a aplicar les seves estrictes normes.

El nou film, el cinquè de Harry Potter, està dirigit pel cineasta anglès David Yates, que ja sona per dirigir la pròxima seqüela i ha comptat amb un pressupost de 150 milions de dòlars. A més, té a les seves files un extens repartiment amb noms de luxe. Actors britànics de renom com Ralph Fiennes, Gary Oldman, Emma Thomson, Michael Gambon i Alan Rickman, presents a les anteriors, i les noves incorporacions: Imelda Staunton i Helena Bonham Carter.

L'expectació per veure el viatge cap a la maduresa del nen mag és màxima a tot el món i per això s'ha optat per fer una estrena mundial, en un nou intent d'eludir la pirateria. Fins ara, les últimes quatre superproduccions, basades en els llibres de J.K. Rowling, han aconseguit recaptar un total de 3.500 milions de dòlars a tot el món. Capítol a part és la sèptima i última novel·la de la saga, que l'escriptora britànica traurà a les llibreries el pròxim 21 de juliol. La venda per internet ja s'ha disparat mentre tothom prova d'endevinar quin final li espera al nen mag, que s'ha convertit en tot un fenomen literari mundial.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut