Lleida

Ferits greus un mosso i una vianant atropellats per un menor que fugia amb un cotxe robat

La policia ha detingut el conductor, un jove de 16 anys, que havia intentat evitar un control circulant amb el vehicle per la vorera

Actualitzat

Un menor de 16 anys que fugia amb un cotxe robat ha atropellat a Lleida un agent dels Mossos d'Esquadra i una vianant. Tenen ferides greus, sobretot fractures a les extremitats. El conductor està detingut i la investigació es manté oberta. Els fets van passar ahir al vespre, poc abans de les 9, a l'avinguda de Pinyana de la capital del Segrià.

Els Mossos havien muntat un control per aturar dos conductors que anaven amb cotxes robats i conduint de manera temerària per la ciutat. Un dels conductors, en veure el control, hauria pujat el vehicle a la vorera per intentar evitar-lo. Va ser llavors quan va envestir el mosso i una dona que caminava per aquesta vorera. A tots dos els van traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova amb fractures a les cames i als braços. El conductor està detingut, però els Mossos continuen treballant en el cas i no es descarta que hi hagi noves detencions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut