Barcelona

Felicitacions i altres imatges curioses que deixa aquest 11S

Tuits d'Eric Abidal, la Guàrdia Civil o el corresponsal del "New York Times" al costat d'imatges a peu de carrer

RedaccióActualitzat

Raphael Minder, ha fet un tuit explicant que aquesta és la seva sisena Diada com a corresponsal de The New York Times i que encara se sorpén de la protesta pacífica dels catalans.

 

 

Per al corresponsal del Financial Times, Michael Stothard, en canvi, és el primer 11S. Diu que la Diada és "una declaració pacífica, amistosa i poderosa sobre la identitat catalana":

 

 

A la Manifestació pel "Sí" a Barceoona hem vist imatges com la del Paquitu:

 

 

També hem trobat els membres de fins a quatre generacions de la mateixa família, com aquesta que han vingut des de Sant Feliu de Guíxols: la Dolors, la besàvia, 90 anys, la Georgina, la neta, 33 anys i el Guim, el fill i besnét, dimecres fa 4 mesos.

 

 

El dirari El Vallenc, el diari que ha registrat la Guàrdia Civil aquest cap de setmana, ha fet un tuit amb una fotografia del director, Francesc Fàbregas, amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la plaça de Catalunya.

 

 

També la Guàrdia Civil ha felicitat la Diada a través de Twitter

 

 

També l'exjugador del Barça, Eric Abidal, que avui és el seu aniversari - va néixer l'11 de setembre del 1979 -, ha enviat una felicitació als amics catalans.

 

 

Igualment, l'equip de futbol de Manchester City, que entrena Josep Guardiola, també ha fet una felicitació per la Diada.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
11S
Anar al contingut