Madrid

Facebook ja té 15 milions d'usuaris a l'estat espanyol i sortirà a borsa el 2012

Facebook ja té 15 milions d'usuaris en actiu a l'estat espanyol. La companyia que va fundar Mark Zuckerberg ha explicat que els internautes espanyols han "madurat tecnològicament" de manera que no només accedeixen a la xarxa social des de l'ordinador sinó també des dels mòbils i les tauletes.

Actualitzat
Segons la xarxa social, un de cada tres usuaris entra al portal de forma habitual; més d'un 90% dels registrats pugen fotos a la plataforma, i el 80% de les empreses espanyoles tenen una pàgina pròpia a Facebook. Els responsables de la companyia també han indicat que el seu ús és intergeneracional i que serveix d'eina de comunicació per a fills, pares i avis.

D'altra banda, Facebook sortirà a borsa durant el primer trimestre del 2012 amb una oferta pública inicial de venda d'accions que valorarà la companyia en 100.000 milions de dòlars, segons informa la cadena de televisió CNBC.

Un dels factors que està valorant per concretar la data d'estrena a Wall Street és el requeriment del regulador nord-americà que obliga determinades empreses a informar dels seus balanços empresarials si tenen més de 500 accionistes. Facebook podria superar aquesta xifra a finals d'aquest any.
Anar al contingut