Barça

"És una gran satisfacció donar continuïtat al projecte d'èxit amb les renovacions de Xavi, Puyol i Messi"

Des del club ja han mostrat una total satisfacció per la renovació de tres dels jugadors que formen la columna vertebral de l'equip, Leo Messi, i els capitans Xavi Hernández i Carles Puyol: "És una gran satisfacció per a la junta donar continuïtat al projecte d'èxit amb les renovacions de Xavi, Puyol i Messi".

Actualitzat
El FC Barcelona ha anunciat aquest matí la renovació de tres dels jugadors que formen la columna vertebral de l'equip: Leo Messi i els capitans Xavi Hernández i Carles Puyol. Messi signarà un contracte que el mantindrà lligat al Barça fins al 30 de juny del 2018, mentre que Xavi i Puyol signaran una ampliació fins al 2016. Des del club ja han mostrat una total satisfacció per aquesta bona notícia: "És una gran satisfacció per a la junta donar continuïtat al projecte d'èxit amb les renovacions de Xavi, Puyol i Messi".

Així ho ha expressat Toni Freixa, portaveu del club blaugrana en roda de premsa, que també ha explicat que "Puyol, Messi i Xavi són tres pilars bàsics. Era molt necessari tenir les nostres principals peces lligades al club". Freixa no ha volgut entrar en detalls sobre la part econòmica de les renovacions, únicament ha explicat que les clàusules dels jugadors s'han mantingut, i que la intenció del club és que aquests tres jugadors pengin les botes al Barça.

Freixa no ha volgut parlar de cop d'efecte el fet d'anunciar, just abans de la parada nadalenca i per sorpresa, la renovació de tots tres, i ha preferit parlar de coincidència. "No obeeix a cap estratègia. Coincideix que la direcció esportiva i la secretaria tècnica han estat treballant en la renovació de diversos jugadors i ha coincidit en el temps", ha apuntat el secretari de la junta.

Quan se li ha preguntat sobre la situació d'Abidal, Freixa ha estat molt clar: "La intenció del club és la intenció d'Éric Abidal". "La seva continuïtat esportiva serà la que ell decideixi. El Barça estarà sempre al seu costat", ha conclòs.

D'altra banda, Freixa també ha explicat que el club dedicarà "el temps necessari per presentar als socis una proposta de reforma dels estatuts. Serà presentada a l'assemblea". "Volem dotar les assemblees de contingut. I per això és oportú aprofitar-la per plantejar una reforma dels estatuts", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut