Sandro Rosell diu que la Lliga no està decidida, malgrat l'avantatge que el Barça té sobre els rivals

Sandro Rosell diu que la Lliga no està decidida, malgrat l'avantatge que el Barça té sobre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. El president blaugrana ho va dir a la Festa de l'Esport Català, on Joel González i Mireia Belmonte van ser guardonats com els millors esportistes del 2012.

Actualitzat
El president del Barça, Sandro Rosell, s'apunta, com no podia ser d'altra manera, al discurs que assegura que la Lliga no està pas decidida, encara que l'avantatge que té l'equip sobre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid és molt gran, i decisiva per a alguns. Rosell va parlar ahir a la Festa de l'Esport Català, on Joel González i Mireia Belmonte van ser guardonats com els millors esportistes del 2012.

"Les avaluacions són a final de temporada, i a l'esport, fins que el cronòmetre no s'atura o fins que no s'ha acabat matemàticament el càlcul, res no és veritat. Hem d'esperar que les matemàtiques diguin que això s'ha acabat. Per tant, tot obert, tot per fer, seguir treballant. No ens podem relaxar. Hem de seguir treballant amb humiltat com sempre, amb esforç, amb dedicació, amb actitud -que és el que més ens agrada del nostre equip-, i després la matemàtica parlarà", va explicar Rosell.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut