Actualitat blanc-i-blava

Els xiulets de part de l'afició desllueixen la victòria de l'Espanyol sobre el Numància

L'Espanyol va tenir més problemes dels previstos per passar per sobre del Numància. El domini dels sorians en la primera part va impacientar l'afició espanyolista i Hugo Ibarra va ser el blanc de les crítiques. A partir d'una relliscada del defensa argentí, Ibarra va ser xiulat diverses vegades per una part de l'afició de Montjuïc cada vegada que tocava la pilota. Cansat d'aquesta situació, el lateral espanyolista va dedicar unes botifarres a un sector de la graderia.

L'Espanyol continua la seva "lliga" particular i manté intactes les opcions de Champions després de guanyar contra el Numància. Tot i la gran temporada, alguns aficionats de Montjuïc van xiular l'equip, cosa que no va agradar gens a Lotina. Els xiulets es van transformar en aplaudiments quan van arribar els gols. L'entrada de Ferran Corominas a la segona part va coincidir amb la reacció de l'Espanyol. El jugador de Banyoles va protagonitzar la jugada que Amavisca va culminar en l'1-0, i va ser l'autor del segon gol. Era la seva primera diana a la Lliga. Tan curiosa va ser l'acció del 3-0, producte d'un autogol de Graff, com la discussió que el porter del Numància, Juanma, va tenir amb el seu company Pignol. Els sorians es van acomiadar de Primera i els catalans van poder celebrar una victòria que els consolida en les posicions europees.