Llagostera

Els veïns de l'home atacat per dos gossos demanen que els animals tornin a la protectora de Figueres

Una trentena de veïns han fet una concentració davant la casa on un home de 63 anys va resultar malferit després de ser atacat per dos gossos

RedaccióActualitzat

Els dos gossos que van atacar un home a Llagostera ja són a casa. La situació no agrada alguns veïns del municipi que s'han concentrat davant la casa de la propietària per demanar que tornin a la protectora de Figueres.

Uns 30 veïns de la urbanització Selva Brava de Llagostera s'han concentrat pacíficament davant la casa. Els dos gossos van ser enviats a la protectora d'animals de Figueres però ahir al migdia, 24 hores després de l'incident, van ser retornats a la seva propietària.

En principi, tal i com ha detallat l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, els animals han d'estar a dins de la casa o, en cas que surtin al patí, només ho poden fer lligats i amb morrió. 

El gendre de la víctima, Christian Olivé, ha explicat que no entenen la decisió:

"Tenim por escènica de sortir al carrer, aquí viu gent gran i criatures; els gossos poden atacar a qualsevol altra persona"

Segons el que ha comentat, els propietaris dels animals han decidit marxar del barri. Però afegeix que "per molt que se'n vagin, els gossos aniran amb ells i poden provocar algun problema més allà on vagin".

La víctima continua ingressada en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona on ha estat intervinguda de les mossegades que havia rebut al braç.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut