Barcelona

Els treballadors de Sant Pau estudien querellar-se contra Boi Ruiz per un delicte de coaccions i amenaces

El comitè d'empresa de l'hospital no descarta denunciar el conseller de Sanitat per les declaracions que va fer contra els treballadors del centre. El comitè atribueix la mala gestió de l'hospital a la vinculació dels gerents amb els partits polítics.

RedaccióActualitzat
El comitè d'empresa de l'hospital de Sant Pau de Barcelona ha anunciat que estudia presentar una querella contra el conseller de Salut, Boi Ruiz, per haver dit que, donada la situació econòmica del centre, els treballadors haurien "d'arremangar-se" o bé s'hauria de tancar l'hospital. Els treballadors consideren que aquestes declaracions poden suposar un delicte de coaccions i amenaces als treballadors del centre i els seus representants.

La presidenta del comitè d'empresa, Carme Pérez, ha manifestat que els treballadors "no som els responsables del dèficit" que afecta l'hospital, que necessita un finançament adequat, "una gestió eficient, professional i honesta" i una "arquitectura fundacional" que ha de refer-se.

En canvi, els treballadors valoren positivament el posicionament de l'Arquebisbat de Barcelona, que considera que el patrimoni immobiliari de l'hospital havia de revertir en el mateix centre.

L'hospital de Sant Pau travessa una greu crisi econòmica i de gestió després de la dimissió del gerent i de tota la Junta del Patronat la setmana passada. El comitè atribueix la mala gestió de l'hospital a la vinculació dels gerents amb els partits polítics.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut