Girona

Els transportistes porten al jutjat la decisió de fer-los passar per l'autopista enlloc de per la N-II

Els transportistes impugnaran judicialment la decisió del Servei Català de Trànsit d'obligar-los a passar per l'autopista a partir d'aquesta mitjanit.També reclamen els imports dels peatges que hauran de pagar.

RedaccióActualitzat
Els transportistes impugnaran judicialment la decisió del Servei Català de Trànsit d'obligar-los a passar per l'autopista a partir d'aquesta mitjanit. També reclamen els imports dels peatges que hauran de pagar.

Les associacions de transportistes no estan d'acord amb la prohibició que els camions de més de 4 eixos passin per l'N-II i l'obligació de desviar-se per l'autopista.

L'Associació d'àmbit estatal Fenadismer ha anunciat una concentració demà a l'AP-7 i els transportistes gironins d'Asetrans recorreran la decisió al jutjat.

Ho ha anunciat a Catalunya Ràdio el seu portaveu, Carles Palacio: "Anunciem que la setmana vinent interposarem un recurs contenciós administratiu contra aquesta mesura per veure de quina manera s'ha pres i si s'ha pres correctament o no, i a banda d'això animarem a les empreses i els hi facilitarem que reclamin tots els peatges que paguin a partir de demà a l'Administració"

Mentrestant els veïns de Bàscara han anunciat que a partir d'avui suspenen els talls de la carretera que han fet durant 80 dies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut