Catalunya

Els ruixats descarreguen amb força en diferents indrets de Catalunya

La inestabilitat ha augmentat aquest dimecres i, malgrat que ha començat amb intervals de núvols, a la tarda han arribat ruixats i fins i tot pedregades. S'esperaven tempestes fortes al Pirineu i ja n'hi ha hagut al centre de Catalunya i el Camp de Tarragona, on les pluges han anat acompanyades de calamarsa. Allà on plogui més, principalment al terç nord i al Pirineu, hi podran caure entre 30 i 50 litres per metre quadrat. Les temperatures durant el dia han estat lleugerament més baixes, amb màximes que han oscil·lat entre els 16 i els 21 graus fora del Pirineu.

Actualitzat
Cap a mitja tarda ha descarregat amb molta força cap a l'Alt Camp, però la tempesta no s'ha concentrat allà. Alguns usuaris del 3cat24 han informat que a les sis de la tarda queia pedra a Navàs, al Bages, i també als vallesos. Les fortes pluges també estan afectant Osona i les comarques gironines.

El pronòstic meteorològic indica que la inestabilitat pròpia de la dita "Al maig, cada dia un raig" durarà encara uns quants dies, fins diumenge. A partir d'aleshores s'incrementaria l'estabilitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut