Barcelona

Els Mossos d'Esquadra desarticulen la cúpula dels Latin Kings a Catalunya amb una vintena de detencions

Els Mossos han fet almenys 20 detinguts i una quinzena d'escorcolls en nou municipis diferents, sobretot a Barcelona, entre les quals hi ha l'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Sant Andreu de la Barca, Girona i Salt.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra estan fent una macrooperació contra bandes llatines, concretament la dels Latin Kings, per tot Catalunya. S'han detingut ja més de 20 persones, a les quals se'ls han intervingut armes.

Els efectius de la policia, que han iniciat l'operatiu cap a les 6 del matí, han fet una quinzena de registres a localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona, com ara Barcelona, l'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet o Sant Andreu de la Barca, i també a Girona i Salt.

Amb aquesta acció els Mossos d'Esquadra consideren que ha quedat desarticulada la cúpula dels Latin Kings a Catalunya, des d'on s'estaria comandant la banda a tot l'Estat.

En aquesta macrooperació hi participa la divisió d'investigació de la policia que han bsucat "armes, drogues i documentació" que els vinculin a actes delictius per imputar-los delictes de banda criminal o de tràfic de drogues.

Aquesta és la segona operació contra les bandes llatines en menys d'una setmana. Dijous passat, un altre macrodispositiu dels Mossos va acabar amb la detenció de 25 persones acusades de pertànyer als Bloods, una banda llatina i violenta, establerta al Baix Llobregat.

Amb aquell operatiu, el Departament d'Interior va donar per desarticulada aquella facció. En aquell cas, es van fer 14 escorcolls a diversos domicilis del Baix Llobregat i el Barcelonès.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut