NBA

Els Grizzlies trenquen una ratxa de sis derrotes consecutives amb un triomf davant els Kings per 107-94

El primer símptoma de millora després de la marxa de Pau Gasol ha arribat a Memphis aquesta matinada. Els Grizzlies han superat els Sacramento Kings 107-94 i han trencat així una desastrosa ratxa de sis derrotes consecutives. Una segona part impecable i l'aportació de Hakim Warrick i Rudy Gay han estat els factors que han fet possible la victòria dels de Marc Iavaroni. Tot i ser suplent, Joan Carles Navarro ha gaudit de cert protagonisme en acabar l'enfrontament amb dinou punts i sis rebots.

Actualitzat

Hi ha vida més enllà de Gasol. Vida i victòries. Els Grizzlies han guanyat per primer cop des que el seu jugador de referència va fitxar pels Lakers i trenquen així una espiral negativa que feia sis partits que durava. Els Grizzlies han superat els Kings per 107-94.

Rudy Gay comença a ocupar el buit deixat per Gasol i sembla erigir-se com el nou líder dels de Memphis. Aquesta matinada, el jove aler ha anotat 21 punts, però ha estat Hakim Warrick, sobre qui hi ha dipositades tantes esperances, l'altre referent ofensiu dels de Marc Iavaronia. Warrick ha transformat 24 punts i ha capturat 13 rebots.

Tots dos han estat perfectament secundats per Mike Miller (17 punts i 10 rebots), un recuperat Darko Milicic (14 punts i 8 rebots) i un bon Joan Carles Navarro. Si bé el català no ha estat del tot encertat en el tir, l'ex del Barça ha acabat amb 19 punts, la millor marca personal de l'any, i 6 rebots.

En altres partits, els Pistons han superat els Hawks (94-90), els Celtics s'han desfet dels Pacers (104-97) i Miami ha tornat a perdre aquest cop contra els Nuggets a la pròrroga 114-113.

Anar al contingut