Barcelona

Els fabricants no s'esperen a l'estrena: primeres presentacions del MWC

LG ha presentat l'LG G6 i Huawei, la nova estrella de la marca, el P10, la vigília que comenci el congrés de mòbils

RedaccióActualitzat

El Mobile World Congress comença oficialment aquest dilluns, però ja s'han vist moltes de les novetats que s'hi presentaran. El dia abans, LG i Huawei ja han presentat els seus nous terminals estrella. Samsung, Blackberry i Nokia també s'han estrenat.

LG ha presentat l'LG G6, en una presentació espectacular. Com si fos un programa de televisió, una presentadora ha explicat que el nou LG G6 té millor pantalla, més gran, amb un disseny exclusiu i a prova d'aigua. També porta una bateria més potent i manté les dues càmeres al darrera que ja va introduir en el G5

 

Hi ha hagut cua per entrar a la primera gran presentació prèvia al congrés. L'han seguit desenes de càmeres i un miler llarg de periodistes de tot el planeta.

El G6 vol competir amb els grans del mercat, entre ells el P10 de Huawei, que també s'ha presentat un dia abans de l'inici oficial del MWC. La marca xinesa continua decidida a menjar el terreny a Samsung, que enguany no presentarà el nou Galaxy S8 al Mobile.

El P10 Plus, té una pantalla de 5,5 polzades i una resolució que pot arribar al QHD.

 

La xinesa ZTE ha presentat Gigabit Phone, el primer mòbil amb tecnologia 5G, capaç d'aconseguir una velocitat de descàrrega de fins a 1 gigabit per segon (Gbps). El nou dispositiu també ofereix, entre altres novetats, la possibilitat de gravar vídeo panoràmic en 360 graus.

Qui també ha presentat el seu nou mòbil és BlackBerry. Rep el nom de KeyOne i manté la línia clàssica d'aquesta marca, amb teclat físic i una aposta decidida per la seguretat en les comunicacions.

 

Samsung, en canvi, ha optat per no estrenar el seu nou terminal de gama alta. El gegant coreà ha presentat no una, sinó dues tauletes. La Tab S3, un producte d'entreteniment amb quatre altaveus per una immersió acústica total i pantalla super AMOLED que reprodueix el 95% dels colors naturals.

 

També ha presentat el Galaxy Book, una tauleta híbrida amb teclat incorporat retroalimentat i amb S Pen, la capacitat per escriure directament sobre la pantalla.

Nokia ha tornat

Un clàssic de la telefonia mòbil torna amb imatge renovada. És el Nokia 3310, conegut popularment com "l'indestructible" per la seva resistència als cops contra terra.

 

Nokia ha presentat un mòbil amb prestacions molt limitades, pensat bàsicament per rebre i fer trucades. Com en el model antic, la bateria pot arribar a durar un mes i es recupera el joc de la serp.

 

► Tota la informació del MWC17 a l'especial sobre el Mobile World Congress

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut