Segona Divisió

El Terrassa encadena el cinquè empat consecutiu en la seva visita a Leganés

El Terrassa no ha pogut passar de l'empat en la seva visita al camp del Leganés i ha encadenat la cinquena igualada consecutiva. L'equip de Miguel Álvarez ha afrontat el partit amb moltes baixes però s'han avançat en el marcador en el minut 8 amb un gol de Keko de penal. També de penal, en el temps de descompte de la primera part, Miguel Ángel ha establert l'empat a 1 definitiu. Amb aquest resultat, el Terrassa acumula tretze empats en 21 jornades de lliga.

El Leganés ha tingut la primera ocasió del partit per avançar-se en el marcador en el minut 6. El xut de Carcedo s'ha perdut per sobre del travesser. Només un minut després, l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor del Terrassa per una caiguda de Besora a l'interior de l'àrea molt protestada pels jugadors locals. Keko ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima amb un llançament molt ajustat al pal. En el minut 12, Monty ha pogut fer el 0-2 amb una rematada desviada des de la frontal de l'àrea. Tres minuts després, el Leganés ha desaprofitat una gran ocasió per empatar. Lawal ha retallat Capó però el seu xut se n'ha anat fora quan el més fàcil era marcar. Novament el Leganés ha pogut empatar, en el minut 30, però el xut de Miguel Ángel s'ha estavellat al pal de la porteria de Morales. I en la jugada següent, Monty ha culminat un ràpid contraatac amb una vaselina per sobre del travesser. El Leganés ha tingut una nova ocasió per empatar abans d'arribar-se al descans amb un cop de cap d'Óscar que Morales ha desviat amb els punys. I en temps de descompte de la primera meitat, l'àrbitre ha assenyalat un penal, aquest cop favorable al Leganés, per una empenta d'Héctor sobre Lawal. Miguel Ángel ha establert l'empat 1-1 amb un xut a trencar pel centre de la porteria. En el minut 2 de la represa, el Terrassa ha pogut desfer l'empat amb una mitja volta de Juan Carlos Moreno massa fluixa, que Raúl ha aturat sense cap dificultat. El Leganés ha respost ràpidament i en el minut 53, Morales ha parat una rematada de Miguel Ángel. Tot i que el conjunt local ha incrementat el seu domini en busca del 2-1, en el minut 72, un cop de cap de Javi Recio, que s'ha perdut fregant l'escaire, ha estat a punt de significar el segon gol del Terrassa. En el minut 79, Keko ha pogut fer l'1-2 amb una mitja volta des de la frontal de l'àrea fregant el pal. El Leganés ha tornat a crear perill només dos minuts després amb un xut molt llunyà de Lawal que Morales ha desviat amb la punta dels dits. En temps de descompte, Keko ha tingut l'ocasió per desfer l'empat però el seu xut ha anat al lateral de la xarxa de la porteria de Raúl. Al final dels 90 minuts, l'empat ha estat inamovible. Després de 21 jornades de lliga, el Terrassa ja ha sumat tretze empats i s'allunya cada vegada més de la part alta de la classificació.