Imatge d'arxiu
El Teatre Lliure ha patit des del 2010 una retallada acumulat d'un 25%.
Barcelona

El Teatre Lliure suspèn l'ERO temporal previst per aquest estiu

L'Ajuntament de Barcelona ha confirmat una aportació extraordinària per al pressupost del 2013, segons informa en un comunicat.

RedaccióActualitzat
La junta de govern del Teatre Lliure ha acordat suspendre l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTE), anunciat al desembre passat, després que l'ajuntament ha confirmat una aportació extraordinària per al pressupost del 2013, segons informa en un comunicat.

Al desembre del 2012, el Lliure va decidir aprovar un ERTE amb el qual es pretenia assumir les retallades previstes "sense repercutir en la proposta artística" durant aquest any. No obstant això, amb l'anunciada aportació municipal, el teatre podrà "mantenir la seva activitat durant els mesos de juny i juliol de 2013 i acollirà, com altres anys, espectacles del programa del Grec Festival de Barcelona".

Dimarts passat, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va anunciar que l'ajuntament destinarà aquest any un fons de cinc milions d'euros al finançament del Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, el MACBA, la Fundació Tàpies, la Fundació Miró i l'Auditori perquè puguin mantenir el mateix pressupost que el 2012.

El Teatre Lliure ha patit des del 2010 una retallada acumulada d'un 25%, en passar d'un pressupost de 9,4 milions als 6,8 milions previstos inicialment pel 2013.
Anar al contingut