Barcelona

El sumari del doble homicidi a Sant Gervasi confirma el mòbil econòmic i les pors de l'agressor

TV3 accedeix al sumari del doble homicidi i a dues notes que l'autor dels crims va deixar al pis on va matar l'amic

RedaccióActualitzat

El sumari del cas del doble homicidi al Districte de Sarrià-Sant Gervasi i les notes que l'agressor va deixar a la casa on treballava, als quals ha ha tingut accés TV3, confirma el mòbil econòmic i les pors que tenia l'homicida, un home amb problemes de ludopatia des de feia anys. TV3 ha tingut també en exclusiva la imatge de l'autor del doble homicidi en el moment d'entrar a l'entitat bancària on va matar una de les víctimes. 

El grup d'homicidis dels Mossos d'Esquadra van trobar dues notes que l'agressor les va deixar al pis on treballava de majordom, al mateix on va matar el seu amic. En una, hi deia que la propera víctima seria la directora de l'entitat. La dona, tot i tenir el càrrec de subdirectora, feia de directora en funcions i, quan ja havia patit l'agressió, va pronunciar el nom i el cognom de l'homicida. Tots dos es coneixien.

En una altra nota, hi feia constar que se sentia enganyat per la directora i que li havia pres la llibreta. També que estava espantat i que tenia mal de cap: "En dóna voltes el cap, més mal de cap", va escriure l'agressor.

El propietari del pis on treballava de majordom, en unes quantes ocasions, li havia fet un avançament del sou,sempre anava just de diners, i feia quatre dies que li havia explicat que estava intranquil, que s'havia passat dos nits sense dormir. I és que patia per si el banc li prenia el pis perquè ell era avalador de la hipoteca del seu nebot.

Segons les dades bancàries, casa seva no perillava perquè tenia els pagaments al dia. El nebot no pagava, però ja s'havien reunit amb l'entitat financera perquè el traguessin d'avalador.

 

Però els problemes econòmics el mortificaven. A la parella, li havia explicat que els prendrien el pis sense donar més detalls. La família sabia que patia una ludopatia des de feia molts anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut