El Saragossa clava quatre gols en vint minuts al Betis, que respon amb "hat-trick" de Dani

El Saragossa ha desplegat el seu millor joc en vint minuts de partit en què ha clavat quatre gols al Betis, que ha reaccionat amb un "hat-trick" de Dani (4-3). A El Madrigal, el protagonista ha estat l'àrbitre Rodríguez Santiago, que ha anul·lat un gol en el minut 90 al Cadis, que ha acabat empatant amb el Vila-real (1-1). La Reial Societat ha superat el Mallorca (2-1) i, al Coliseum Alfonso Pérez, Getafe i Alabès han empatat a dos gols (2-2). En el partit que ha tancat la jornada, l'Osasuna ha guanyat a domicili el Sevilla (0-1).

Saragossa, 4 - Betis, 3 A La Romareda, el Saragossa i el Betis han protagonitzat la golejada de la jornada. En el minut 22 de la primera part semblava que tot estava dat i beneït quan els locals guanyaven per un contundent 4-0 amb gols de Diego Milito, per partida doble, Óscar i Sergio García. Els de Serra Ferrer estaven enfonsats fins que ha aparegut Dani, que amb un "hat-trick" ha maquillat el resultat i ha alimentat les esperances d'empatar el partit. Dani ha marcat el primer en el minut 23 i els altres dos en la represa. Amb aquesta victòria, el Saragossa es manté a la zona tranquil·la, mentre que el Betis torna a la zona perillosa. Reial Societat, 2 - Mallorca, 1 La Reial Societat ha aconseguit una important victòria per allunyar-se de la zona perillosa. Skoubo ha obert el marcador a Anoeta en el primer quart de partit, després d'enviar la pilota al pal dret de Moya. Tot i això, quinze minuts després Pisculichi ha fet pujar l'empat. A partir d'aquí els balears han pressionat molt, però ha estat la Reial Societat, novament, qui s'ha tornat a avançar en la represa amb un gol de Marc González a sis minuts del final que ha sentenciat el partit. Els bascos se situen a la zona tranquil·la amb la victòria, mentre que el Mallorca queda condemnat una jornada més com a cuer de Primera. Getafe, 2 - Alabès, 2 El Getafe ha aconseguit empatar un partit que guanyava des del primer minut, però que l'Alabès li havia arribat a capgirar al Coliseum Alfonso Pérez. Just al començamet l'àrbitre ha assenyalat penal de Pellegrini a Güiza, del Getafe, que s'ha encarregat de transformar Pernía. Abans d'arribar al quart d'hora, però, Aloisi ha tornar l'equilibri al marcador en una rematada de cap d'una centrada. En el minut 30 de la represa un contraatac de l'Alabès ha permès a Bodipo capgirar el resultat. Tot i això, el Getafe encara no havia dit l'última paraula i Güiza, en el minut 90, ha fet el definitiu empat a dos. Amb el repartiment de punts, el Getafe segueix a la zona tranquil·la i l'Alabès no surt de la penúltima posició. Racing de Santander, 0 - Celta, 1 El dominador del partit, sobretot en els primers 45 minuts, han estat els locals. La sort, però, no ha acompanyat el Racing, que ha vist com en el primer temps l'àrbitre Iturralde González anul·lava un gol d'Antoñito per endur-se la pilota amb la mà en el control per rematar. El segon temps ha estat avorrit. El gol a El Sardinero no ha arribat fins a un minut del final del partit, obra de Perera, que ha aprofitat una entrada de Silva dins l'àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa. Tot i la derrota, el Racing es manté a la zona tranquil·la, i el Celta se situa en zona UEFA. Vila-real, 1 - Cadis, 1 Només s'havien jugat 16 segons de partit quan un greu error de la defensa del Vila-real ha permès a Medina inaugurar el marcador d'El Madrigal. El Cadis ha estat molt superior als de la Plana durant gairebé tot el partit, tot i que en el minut 62 Javi Calleja ha aconseguit l'empat, després de superar els centrals dins l'àrea i batre el porter. L'àrbitre Rodríguez Santiago s'ha convertit en el protagonista del partit, ja que en el darrer minut de partit ha anul·lat un gol de Medina que hagués donat la victòria als visitants. Amb l'empat, el Vila-real baixa a la setena posició i el Cadis puja a la quinzena. Sevilla, 0 - Osasuna, 1 Al Ramón Sánchez Pizjuán, el Sevilla i l'Osasuna han fet una primera part molt avorrida. Prova d'això és que els dos equips han marxat al descans tal com han començat el partit, és a dir, sense gols. En la represa, els visitants han inaugurat el marcador en el minut 60, amb una rematada de cap de Milosevic al segon pal, després d'una centrada a la banda dreta i ha fet el definitiu 0-1. Amb aquesta victòria, l'Osasuna es manté en zona de Champions i el Sevilla també es referma en la zona UEFA.