Barcelona

El president destituït d'Agrupació Mútua nega que demanessin amagar les pèrdues milionàries als auditors

El president destituït d'Agrupació Mútua, Josep González, ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que és fals que el consell d'administració instés els auditors a no reflectir les pèrdues milionàries de la filial immobiliària en els comptes de l'entitat. González ha assegurat que la decisió de canviar l'equip d'auditors ja s'havia pres uns mesos abans que es detectessin els desajustos.

Actualitzat
"Hi ha prou dades que demostren que ja es va començar el procés de canvi d'auditors bastant abans que tinguéssim l'informe de l'auditoria. El que passa és que ara és fàcil dir que de resultes de l'informe que van fer s'ha canviat els auditors. És rotundament fals", ha declarat el president destituït d'Agrupació Mútua.

Josep González també ha explicat que el fitxatge del gendre de Fèlix Millet com a subdirector de la immòbiliària no va passar pel consell d'administració.

Pel que fa a les dietes dels consellers, Josep González ha dit que "les xifres s'han distorsionat", malgrat que ha admès que volien reduir-les. Segons el president destituït d'Agrupació Mútua, "s'ha barrejat el concepte de dietes amb el concepte d'indemnitzacions que es van pagar a persones que es van acomiadar". A més, ha afegit que "jo li puc dir que en el consell d'administració que s'havia de fer avui -i això és comprovable- un dels punts de l'ordre del dia  era reduir les dietes".

Divendres el Ministeri d'Economia va prendre el control d'Agrupació Mútua en detectar-hi una mala gestió.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut