El PPC presenta llistes
El PPC presenta llistes
Barcelona

El PPC presenta els candidats a les eleccions legislatives a Barcelona

Jorge Fernández diu que un govern del PP es compromet que 20 milions de persones tinguin feina el 2020

RedaccióActualitzat

A Barcelona, el Partit Popular de Catalunya ha fet la presentació dels candidats per al Congrés i el Senat per a les eleccions legislatives a les quatre demarcacions catalanes.

El cap de llista per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha afirmat que la inestabilitat política genera incerteses i que Espanya necessita estabilitat política i moderació. "Espanya necessita estabilitat; la inestabilitat política genera dubtes, incerteses", ha remarcat, i ha afegit que no convé que hi hagi el que ha qualificat de demagògia, radicalisme i extremisme.

I que en els mesos que han passat des de l'anterior votació hi ha hagut molta teatralització i els partits han quedat retratats i que formar govern és massa seriós per convertir-ho en una peça de teatre.

També ha dit que el PP demanarà el suport dels electors per seguir el camí de la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball.

Precisament el ministre d'Interior en funcions i cap de llista del PPC, Jorge Fernández Díaz, ha anunciat l'"objectiu 20/20" del PP, amb el qual el PP es comprometria que 20 milions de persones tinguessin feina el 2020.

Segons ha dit, això no seria "cap utopia" i permetria incrementar els ingressos fiscals de l'Estat. Ha reiterat que "pels vetos d'alguns" no ha estat possible gestionar de manera adequada el que, segons ell, els ciutadans volien, i ha destacat que el PP va guanyar a 13 de les 17 comunitats autònomes a les generals del 20-D.

Anar al contingut