Barcelona

El PPC demana la dimissió d'Homs per haver "insultat" el ministre Montoro

"El govern no pot tenir de portaveu un professional de l'insult", ha assegurat el portaveu parlamentari popular, Enric Millo, després que Homs ha titllat de "macarres" els plantejaments del ministre d'Hisenda i Administracions Públiques.

RedaccióActualitzat
El Partit Popular Català ha demanat la dimissió del portaveu del govern, Francesc Homs, després que hagi titllat de "macarres" els plantejaments del ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, que va assegurar que si l'Estat no augmentava la recaptació no es podrien pagar les nòmines.

Segons el portaveu parlamentari popular, Enric Millo, Homs ha "insultat" el ministre amb unes declaracions que "no es poden tolerar", "superen la barrera de la crítica que democràticament es pot assumir" i tenen un "to partidista i molt sectari". Per Millo, Homs és un "professional de l'insult" i els ciutadans catalans no es mereixen "un portaveu que es dediqui a insultar un ministre del govern espanyol".

A la pregunta si la diputada de la seva formació Andrea Fabra hauria d'haver dimitit pel ja famós "Que se jodan!", Millo que respost que Fabra "no és portaveu de cap govern".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut