Madrid

Fabra afirma que no va dir "que es fotin" als parats sinó a les files socialistes, que criticaven Rajoy

La diputada del PP assegura que ha estat víctima de la "manipulació i tergiversació" del PSOE. Afirma que no va dir "que es fotin" als parats sinó a les files socialistes, que estaven esbroncant Mariano Rajoy.

RedaccióActualitzat
La diputada del PP Andrea Fabra assegura que no va insultar els aturats i es mostra indignada amb el PSOE "per manipular i tergiversar usant el drama de l'atur".

Fabra ha estat el centre de la polèmica per la seva actitud durant l'anunci de les retallades del president espanyol, Mariano Rajoy. Les imatges del Congrés postren la diputada molt exaltada i, segons sembla, exclama "que es fotin" després que Rajoy va anunciar la retallada de les prestacions d'atur.

La frase de Fabra ha saltat de les xarxes socials al terreny polític. El PSOE ha demanat la seva dimissió i la diputada ha sortit al pas de les crítiques. Assegura que no va insultar els parats. Fabra explica que en tot moment va respondre a la "bronca" muntada pels socialistes

Fabra creu que el vídeo ho deixa ben clar: "Em dirigeixo en tot moment a les files dels diputats del PSOE, que estaven cridant i llançant frases insultants davant la compareixença del president del govern".

Indignada amb el PSOE

La diputada, filla de l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, afegeix que està indignada amb el PSOE per l'ús que ha fet de les seves paraules.

Andrea Fabra explica que està dolguda amb el PSOE "per manipular i tergiversar usant un drama que afecta més de cinc milions de persones aturades i cap a les quals tinc el major respecte i solidaritat".

És més, la diputada va més enllà i carrega contra els socialistes, a qui acusa de fer "polítiques de malbaratament i irresponsabilitat" que, diu, "van ser les responsables de la difícil situació que travessen milions d'espanyols".

Fabra conclou que el PSOE "està intentant guanyar el que no van guanyar en el debat a través d'una campanya difamatòria contra el Grup Popular".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut