Héctor Barberá només pot conduir als circuits. (Foto: Reuters)
Motociclisme

El pilot de MotoGP Héctor Barberá, detingut per conduir sense carnet

El pilot de MotoGP Héctor Barberá ha estat detingut la matinada de dimarts a dimecres a València en un control rutinari de la Policia Local. Barberá conduïa el seu cotxe tot i tenir suspès el carnet de conduir, segons fonts policials. Després de passar a disposició judicial, s'ha presentat aquest dimecres al migdia al jutjat de guàrdia.

Actualitzat

El pilot de MotoGP Héctor Barberá ha estat detingut la matinada de dimarts a dimecres a València en un control rutinari de la Policia Local. Barberá conduïa el seu cotxe tot i tenir suspès el carnet de conduir, segons fonts policials. Davant aquest incompliment de la condemna de suspensió del permís, el pilot de MotoGP ha estat detingut i el seu vehicle, immobilitzat. Després de passar a disposició judicial, s'ha personat aquest dimecres al migdia al jutjat de guàrdia, on li ha estat imposada una multa de 3.600 euros després d'un judici ràpid.

No és el primer problema amb la justícia del pilot de Dosaigües. L'any 2012 va ser detingut per conduir mentre triplicava la taxa màxima d'alcoholèmia. L'any passat va ser condemnat a sis mesos de presó commutables per tasques socials després d'una baralla en un hotel de Jerez amb la seva exparella.

 

Anar al contingut