Madrid

El nou Messenger TV permet xatejar mentre es miren vídeos

Windows Live Messenger, que compta amb 13 milions d'usuaris només a Espanya, torna a renovar-se per incorporar més serveis. L'última novetat és Messenger TV, que incorpora al servei de xat la possibilitat de veure vídeos mentre es manté una conversa oberta entre dues o més persones. Algunes empreses com MTV i la discogràfica Sony BMG oferiran sèries, programes i dibuixos animats a través d'aquesta televisió interactiva. A més, és possible veure els seus continguts en una pàgina web, sense necessitat d'instal·lar el programa de missatgeria.

Actualitzat

Windows Live Messenger ja compta amb el servei Messenger TV, una nova plataforma a través de la qual es podran compartir vídeos de MSN Vídeo. Al mateix temps, ofereix la possibilitat de conversar, sense haver d'interrompre el que s'està veient.

Els usuaris que tinguin una versió de 7.0 Messenger, que suposa el 92%, poden accedir a aquesta nova eina clicant la icona Messenger TV de Windows Live Messenger. Una vegada escollida l'aplicació, s'elegeix un dels amics de la llista per compartir vídeos i, a més, es pot passar el comandament a distància virtual a un company perquè ell també comparteixi els seus vídeos.

En un futur pròxim, els creadors esperen que els usuaris puguin compartir els vídeos creats per ells mateixos a través del MSN Soapbox. També s'espera que hi hagi sincronització perquè diversos usuaris puguin gaudir del vídeo. Així mateix, s'estan desenvolupant acords amb altres productores per poder obtenir imatges que no siguin exclusivament de MSN.

El fenomen dels vídeos, que ha augmentat el nombre d'espectadors en un 60% cada any en els últims anys, suposa un nou suport per als publicistes. A més de suposar una plataforma amb un públic atent, és un suport en el qual no existeix la saturació. Els anuncis, que s'emetran abans del vídeos i que també s'intercalaran durant la connexió, tindran una durada de 20 segons i mai interrompran un visionat.

Anar al contingut