Lliga de Campions

El Madrid surt cap a Bucarest amb el retorn de Sergio Ramos i Cannavaro a la convocatòria

El Reial Madrid buscarà a Europa la sortida a la crisi que ha obert la desfeta al camp del Getafe. El projecte de Capello es prepara per passar un nou examen a Bucarest, al camp de l'Steaua. Els blancs han sortit aquest matí cap a terres romaneses amb el retorn de Sergio Ramos i Fabio Cannavaro a la convocatòria. També són novetats en aquesta convocatòria els joves del filial Javi García i el porter Adán. El Reial Madrid segueix la petjada de l'Olympique de Lió en el seu grup.

Actualitzat

El Reial Madrid vol donar una imatge nova a Bucarest, després de la desfeta a Getafe. Amb l'Olympique de Lió fort al grup, el conjunt madrileny concedeix una importància vital al doble enfrontament davant l'Steaua de Bucarest, conjunt amb el qual té destinat jugar-se el pas a vuitens de final, amb el Dinamo de Kíev amb opcions ja remotes després del triomf del conjunt romanès en terres russes.

Fabio Capello ha recuperat la calma per exigir una reacció immediata als seus jugadors, després de sortir trastocat del Coliseum Alfonso Pérez. Per al partit recupera els seus dos centrals titulars: Sergio Ramos, que ha complert una sanció, i Fabio Cannavaro, que ja ha superat la sinovitis al genoll esquerre. Amb les baixes al lateral dret de Míchel Salgado i Cicinho, més José Antonio Reyes, que no s'ha recuperat a temps del trencament fibril·lar, els dubtes de Capello, convençut de mantenir el criticat doble pivot Emerson-Diarra, estan a la línia de tres que es forma per darrere de Van Nistelrooy.

Raúl arriba amb un lleu esquinç de turmell que el fa ser dubte. Això i el mal partit de David Beckham en retornar a l'equip titular posa en escena Robinho, que demana minuts en cada entrenament.

Cosmin Olariou, el tècnic de l'Steaua, va veure al Reial Madrid en directe al Coliseum a Getafe. No es creia el Madrid que va veure al camp. És conscient que demà veurà un rival diferent sobre la gespa. L'entrenador Fabio Capello ha assenyalat que no els agraden les excuses, amb referència a l'actuació amb el Getafe, i ha assegurat que el seu equip "farà un gran partit" contra l'Steaua a la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut