Barcelona

El Liceu, el TNC, el Lliure i el Mercat de les Flors impulsen un abonament conjunt de dansa

Ja s'ha posat a la venda l'abonament conjunt de dansa per la temporada 2006-2007, amb el qual el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Liceu, el Teatre Lliure i el Mercat de les Flors uneixen esforços per fomentar el consum dels espectacles de dansa a Barcelona. El TNC, el Teatre Lliure i el Gran Teatre del Liceu repeteixen l'experiència de l'any passat de crear un abonament conjunt de dansa, i enguany s'hi suma el Mercat de les Flors.

Actualitzat
Aquesta iniciativa va funcionar "molt bé" l'any passat i ofereix un programa "molt ric" d'espectacles en format i nivell de les companyies, segons ha dit la gerent de l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural de la Conselleria de Cultura, Berta Sureda.

L'abonament inclou set espectacles de dansa a escollir entre els tres programats pel Liceu i el TNC i quatre muntatges seleccionats entre la programació del Lliure i el Mercat per a la temporada 2006-2007.

El preu de l'abonament costa 140 euros, fet que suposa un estalvi del 20% sobre el preu de l'entrada, i es pot adquirir als quatre teatres.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut