Madrid

El jutge arxiva definitivament l'incident de trànsit protagonitzat per Esperanza Aguirre

El magistrat entén que ja no pot ser jutjada perquè el nou Codi Penal ha suprimit accions semblants a la que va fer Aguirre

RedaccióActualitzat

El jutge ha decidit arxivar de manera definitiva l'incident de trànsit que va protagonitzar la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre. El magistrat entén que ja no pot ser jutjada per aquesta falta perquè el nou Codi Penal ha suprimit accions semblants a la que va fer Aguirre.

Després d'haver recorregut la decisió inicial del jutge de fa mig any, el ministeri fiscal indica que "no s'oposa a l'arxivament del judici de faltes, un cop ha quedat despenalitzada la falta de l'article 634 del Codi Penal."

Els fets van passar l'abril de l'any passat quan l'exalcaldessa de Madrid va aturar el seu vehicle al carril bus de la Gran Via madrilenya per treure diners d'un caixer, i dos agents de mobilitat s'hi van dirigir per imposar-li una multa. Suposadament, Aguirre va envestir la moto d'un dels agents, però la dirigent del PP va negar-ho,  cosa que desmentia la versió dels policies. Esperanza Aguirre va explicar que havia topat sense voler amb la motocicleta. També va desmentir que havia fugit i va qualificar l'actitud dels agents de masclista. Ara, finalment, el jutge ha arxivat el cas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut